top of page
52913836_10158265376904937_5231432756809957376_o.jpg

Biografie

Componist, artiest, producer en muzikant

Eddy Willemsen: Nederlandse rock met de groeten uit de Abbey Road: 

 

julia, Fool Goin Home, No Excuse en Sharks are Lonely verschenen afgelopen anderhalf jaar en alle vier de songs werden in meer dan 10 landen opgepakt: Van Japan tot Frankrijk, van Engeland tot Canada, van Rusland tot Amerika...

 

Eddy Willemsen componeert zijn eigen nummers, speelt  alle instrumenten zelf in neemt alle zangpartijen voor zijn rekening en mixt zijn nummers in zijn eigen Edcetera Studio. Daarna laat hij zijn eindproduct masteren op heilige grond: Abbey Road! Vandaar dat  Britse geluid met een enorm hoog Oasis- en Beatles-gehalte.

Meer over Eddy Willemsen...

Op 19-jarige leeftijd belandde hij bij de TROS achter de microfoon en in no time was hij op zo’n beetje elke zender te horen, van op radio 1 met Aktua, op radio 2 met TROS-sport en Nachtwacht… en op 3FM als DJ.

Ondertussen ontwikkelde Eddy zich als componist en gitarist. Hij speelde in bands als One For All en Bad News en bereikte met eigen songs in die jaren vier maal de hitlijsten. Always the Sun en Don’t Say a Word zijn de albums die hij als solo-artiest daarna succesvol maakte.

Na jarenlang op Curacao te hebben gewoond pakte hij 2 jaar geleden de muziekdraad weer op en nam een nieuw album op: “The New Girl on 51st Street”. 

Partners

Edcetera-Logo.png
heartselling logo.jpg
abbey road.jpg
Edcetera-Music-BV-Logo-lang.png
Logo-Eddy-Willemsen.png
bottom of page